TC Rose

Prvi tržni centar “Rose” otvoren je u novembru 2013. godine i prvi je centar tog tipa u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Smješten u strogom centru, komercijalnoj jezgri predstavlja ne samo mjesto kupovine, već i mjesto susreta. Izgrađen po najnovijim standardima gradnje s dobro osmišljenim dizajnom interijera i eksterijera te kao takav daje novi izgled područja u kom se nalazi. Koncept tržnog centra predstavlja inovativniji oblik maloprodaje s mnogo pogodnosti kako za kupce tako i za prodavce.

Centar je namjenjen za sve dobne skupine, stoga smo ugradili terenski, panamski lift i rampu za invalide. Za one koji vode aktivan život u suterenu se nalazi teretana, u prizemlju i prvom spratu su prodajni objekti poznatih brendova, a predah nakon svih sadržaja može se naći na samom vrhu u modernom uređenom restorana čijem ugodnom ambijentu dodatno doprinosi otvorena terasa i drveće obližnjeg parka.

2015. otvoren je i drugi centar “Rose” u Bugojnu, iste namjene i funkcionalnosti. Oba tržna centra su namjenjena za iznajmljivanje trećim licima u zakup na duži vremenski period.