Transport

Rosewood Transport djeluje od osnivanja firme, dok je kao poslovna jedinica zasebno registrovana 2015. godine. Od samog početka bilježimo uspješno poslovanje i rast obima poslovanja.

Trenutno je u Poslovnoj jedinici TRANSPORT zaposleno 15 radnika i imamo stalnu tendenciju rasta obima posla.

Primarno smo orijentirani na zadovoljstvo klijenta, te kvalitetnu i efikasnu uslugu, koju nam omogućava naš vozni park sastavljen od 15 voznih jedinica od kojih je 11 tegljača marke MAN sa priključnim vozilima zapremine do 90 m3, 3 specijalna vozila za transport trupaca i jedno dostavno vozilo za transport manjih količina tereta. Sva naša vozila su opremljena GPS sistemom za praćenje, tako da vrlo brzo imamo informaciju o vremenu dospijeća pošiljki. Slijedeći visoke evropske standarde ekoloških kriterija, sva vozila su opremljena motorima EURO V i EURO VI normom.

 

Naše stručno osoblje obezbjedit će visok nivo usluge u međunarodnom i domaćem transportu. Naši kamioni se svakodnevno nalaze na području zapadne Evrope (Njemačka, Austrija, Italija, Francuska, Belgija, Holandija, Slovenija, Hrvatska, Poljska, Mađarska itd.).